ФИЛХАРМОНИЈА НА ОТВОРЕНО

29.06.2019 [Сабота] @ 21:00
Редовна програма / Градски парк
Филхармонија на отворено!

Оркестар на Филхармонија
Хор: „ПроАрс“ (Диригент: Сашо Татарчевски)
Бенд: Александар Поп Христов - гитара; Зоран Костадиновски - гитара; Иван Бејков - бас; Гоце Стевковски - тапани
Аранжмани/диригирање: Џијан Емин

Популарни теми од сферата на поп-рок и панк-музиката: „Рејдиохед“, Ник Кејв, „Бисти Бојс“, „Продиџи“, „Нирвана“, „Секс Пистолс“, „Клеш“, Џими Хендрикс, „Ролинг Стоунс“, „Пинк Флојд“, Дејвид Боуви, „Рамштајн“...

Концертот е во соработка со Град Скопје и Младинскиот културен центар.
 • П
 • В
 • С
 • Ч
 • П
 • С
 • Н
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31